Residència Sarrià, pels universitaris amants de l’esport

Practicar esport a la universitat és una de les activitats més saludables per l’estudiant, no només a nivell físic i per la salut, sinó també a nivell acadèmic.

Els beneficis de l’esport per l’estudiant universitari són molts i entre ells destaca el poder desconnectar dels estudis durant un moment i alliberar l’estrès. Aquests dos factors després influeixen directament en la capacitat d’estudi de l’alumne i per tant també en el seu rendiment i en els resultats acadèmics.

És per això que cada vegada més estudiants universitaris busquen residències amb unes instal·lacions esportives adequades per practicar els seus esports favorits per tal de portar una vida sana i a mes alliberar tensions acumulades en el dia a dia.

La Residència Universitària Sarrià de Barcelona és una de les residències de la ciutat comtal amb millors instal·lacions esportives. De fet, practicar esport a la residència universitària és una de les activitats més fàcils de fer degut a que just al costat es troba el Centre d’Esports Municipal de Can Caralleu.

Els residents de la Residència Sarrià tenen accés lliure i il·limitat a aquestes instal·lacions durant tota la seva estada i aquest és un dels principals avantatges d’aquesta opció d’allotjament.

El centre d’esports de Can Caralleu és un complex esportiu situat a la part alta de Barcelona. En les seves instal·lacions destaca els camps de futbol, les pistes de tennis i de pàdel o la pista d’atletisme. A més, també disposa de sales de fitness, una piscina coberta i dues més amb sostre retràctil.

A Can Caralleu també hi ha instal·lacions més relaxades com un espai d’entrenament a l’aire lliure, diverses saunes o espais d’hidromassatge, sense oblidar el solàrium o les sales d’activitats dirigides.

Com veiem, els estudiants universitaris amants de l’esport poden trobar a la residència Sarrià tot el que necessiten per gaudir d’una estada immillorable durant els anys a la universitat.

Deja una respuesta